Google+
Home » Sport » ACS Moara Domnească, ultima echipă calificată în semifinalele Ligii a V-a

ACS Moara Domnească, ultima echipă calificată în semifinalele Ligii a V-a

Sâmbătă a fost zi de sărbătoare pentru cei din satul Moara Domnească, după ce echipa lor de suflet și-a asigurat calificarea în semifinalele Ligii a V-a. ACS Moara Domnească nu a lăsat loc de dubii în ce privește meritul lor de a intra în lupta pentru titlul de campioană a Ligii a V-a, învingând în deplasare liderul seriei EST, Victoria Muntenii de Jos, scor 1 – 2 (0 – 1).

Marea perdantă este Viitorul Văleni, care a terminat sezonul regulat cu trei puncte in spatele celor de la ACS Moara Domnească. În ultima etapă a a învins în deplasare la Avântul Băcani, o victorie cu gust amar datorită rezultatului din cealaltă partidă.
FC Ghergheleu a învins în alt meci din etapa a 14-a din seria EST a Ligii a V-a pe Avântul Codăești, cu 6 – 2. Oaspeții s-au distrat în partea secundă, după ce la pauză aveau deja 4 – 2.
La sfârșitul sezonului regulat lider în Liga Est este CS Victoria Muntenii de Jos, cu 35 de puncte. ACS Moara Domnească a terminat pe doi, cu 28 de puncte. A completat podiumul Viitorul Văleni, cu 25 de puncte. Pe patru a terminat FC Ghergheleu, cu 19 puncte. Urmează în clasament Avântul Solești (18), Avântul Băcani (12), SC 200 Lipovăț (10) și Avântul Codăești (4).
Din seria VEST a Ligii a V-a s-au calificat în semifinale FC Vulturești și FC Rapid Brodoc. Ambele și-au confirmat statutul de favorită în ultima etapă din sezonul regulat. FC Rapid Brodoc a învins cu 5 – 3 pe Viitorul Rebricea, iar FC Vulturești a dispus de FC Gloria Todirești, scor 3 – 2. Cea mai spectaculoasă partidă a etapei a fost cea dintre Unirea Alexandru Vlahuță și Inter Sport Vaslui, scor 6 – 9 (3 – 5). Vulturul Bălteni a învins cu emoții pe Unirea Negrești, scor 3 – 2, în timp ce Avântul Zăpodeni s-a distrat cu Voința Ștefan cel Mare, scor 5 – 0 (3 – 0). (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: