Home / Sport / ACS Moara Domnească, ultima echipă calificată în semifinalele Ligii a V-a

ACS Moara Domnească, ultima echipă calificată în semifinalele Ligii a V-a

Sâmbătă a fost zi de sărbătoare pentru cei din satul Moara Domnească, după ce echipa lor de suflet și-a asigurat calificarea în semifinalele Ligii a V-a. ACS Moara Domnească nu a lăsat loc de dubii în ce privește meritul lor de a intra în lupta pentru titlul de campioană a Ligii a V-a, învingând în deplasare liderul seriei EST, Victoria Muntenii de Jos, scor 1 – 2 (0 – 1).

Marea perdantă este Viitorul Văleni, care a terminat sezonul regulat cu trei puncte in spatele celor de la ACS Moara Domnească. În ultima etapă a a învins în deplasare la Avântul Băcani, o victorie cu gust amar datorită rezultatului din cealaltă partidă.
FC Ghergheleu a învins în alt meci din etapa a 14-a din seria EST a Ligii a V-a pe Avântul Codăești, cu 6 – 2. Oaspeții s-au distrat în partea secundă, după ce la pauză aveau deja 4 – 2.
La sfârșitul sezonului regulat lider în Liga Est este CS Victoria Muntenii de Jos, cu 35 de puncte. ACS Moara Domnească a terminat pe doi, cu 28 de puncte. A completat podiumul Viitorul Văleni, cu 25 de puncte. Pe patru a terminat FC Ghergheleu, cu 19 puncte. Urmează în clasament Avântul Solești (18), Avântul Băcani (12), SC 200 Lipovăț (10) și Avântul Codăești (4).
Din seria VEST a Ligii a V-a s-au calificat în semifinale FC Vulturești și FC Rapid Brodoc. Ambele și-au confirmat statutul de favorită în ultima etapă din sezonul regulat. FC Rapid Brodoc a învins cu 5 – 3 pe Viitorul Rebricea, iar FC Vulturești a dispus de FC Gloria Todirești, scor 3 – 2. Cea mai spectaculoasă partidă a etapei a fost cea dintre Unirea Alexandru Vlahuță și Inter Sport Vaslui, scor 6 – 9 (3 – 5). Vulturul Bălteni a învins cu emoții pe Unirea Negrești, scor 3 – 2, în timp ce Avântul Zăpodeni s-a distrat cu Voința Ștefan cel Mare, scor 5 – 0 (3 – 0). (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: