Google+
Home » Invatamant » Aproximativ 1.200 de elevi, de la liceele din Vaslui, vor defila prin oraș, de Ziua Absolventului

Aproximativ 1.200 de elevi, de la liceele din Vaslui, vor defila prin oraș, de Ziua Absolventului

Aproximativ 1.200 de elevi, de la cele șase licee din municipiul Vaslui, vor participat, joi, la tradiționalul eveniment intitulat ”Ziua Absolventului de Liceu”. Evenimentul va fi marcat printr-un marș desfășurat pe mai multe străzi din oraș, precum și cu un moment festiv în Piața Civică.

Centrul Civic al municipiului Vaslui va fi reuni, la mijlocul acestei săptămâni, aproximativ 1.200 de absolvenți ai celor șase licee din oraș, precum și cadrele didactice și o parte dintre părinții elevilor, în cadrul activității intitulată ”Ziua Absolventului de Liceu”. Ca și în ceilalți opt ani din urmă, acțiunea va debuta cu un marș desfășurat de elevi, toți îmbrăcați în robe de culori diferite specifice fiecărui unități de învățământ în parte, pe mai multe străzi din oraș, pe traseul Mihail Kogălniceanu – Donici – Victoriei – Ștefan cel Mare. În final, absolvenții de liceu se vor opri în centrul orașului, acolo unde se va desfășura momentul festiv, cu interpretarea în deschidere de către Corala Fantasia a cunoscutului cântec academic ”Gaudeamus igitur”.

Ulterior, vor fi ținute spiciuri de către autorități, iar în final șefii de promoție vor fi felicitați de către primarul Vasile Pavăl care le va înmâna și plachete. Evenimentul se va încheia cu binecunoscutul ”imn” al elevilor ”Ani de liceu”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: