Google+
Home » Administratie » Dansatoarele Andreei Antonescu, ședință foto deșănțată la ferestrele Primăriei Bârlad

Dansatoarele Andreei Antonescu, ședință foto deșănțată la ferestrele Primăriei Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Un scandal mai mare ca altul după Zilele culturale ale Bârladului din acest an. Cele două dansatoare ale solistei Andreea Antonescu, invitată să cânte sâmbătă, în cadrul Zilelor culturale ale Bârladului au târât Bârladul într-o situație absolut jenantă, după ce au postat pe conturile lor de socializare poze deșănțate la ferestrele primăriei municipiului care le-a plătit.

Fotografiile au făcut deliciul presei mondene. În timp ce Andreea Antonescu (jumătatea eșuată a trupei Andre, în vogă acum 20 de ani) le ia apărarea colaboratoarelor sale, conducerea orașului anunță că solista nu mai are ce căuta pe scena vreunui spectacol organizat de oraș de acum înainte.

Institutia Primarului Municipiului Barlad se delimiteaza, fara echivoc, de comportamentul celor doua persoane, mai ales in conditiile in care incidentul s-a petrecut intr-o incapere in care accesul nu le-a fost permis (pentru schimbarea garderobei de oras cu cea de scena) decat lor. In acelasi timp, condamnam ferm reactia celor doua persoane, ulterioara incidentului, cat si decizia luata in nume personal de a-si face publice imaginile surprinse, pe propriile conturi de pe unele retele de socializare. Totodata, ne exprimam dezacordul total fata de modalitatea in care acest incident, total neprevazut si practic imposibil de gestionat din partea noastra, a incercat, prin expunere mediatica, sa umbreasca cel mai important eveniment cultural al Barladului, din decursul acestui an. Desi apreciem ca cea de-a XXXIII-a editie a Zilelor Culturale ale Barladului s-a desfasurat in conditii bune si foarte bune, analizam foarte atent posibilitatea de elimina orice forma de colaborare viitoare intre institutia noastra si artista Andreea Antonescu, avand in vedere prejudiciile de imagine aduse de membrele trupei sale”, se arată într-un comunicat al Biroului de presă din cadrul Primăriei Bârlad.

Ar fi de așteptat din partea primarului Boroș să analizeze și posibilitatea de a-i cere firmei ialomițene pe care a tocmit-o să-și bată joc de cea mai importantă sărbătoare culturală a orașului să le plătească despăgubiri bârlădenilor. Ar mai fi de așteptat ca primarul orașului să-și facă mea culpa în fața cetățenilor pentru eșecul complet al finalului Zilelor culturale. Nu ne consolează cu nimic faptul că obscura Andreea Antonescu nu va mai cânta la Bârlad cele două piese facile pe care le știe. Nu e ca și când am fi pierdut șansa de a fi încântați de vreo valoare a cântecului românesc.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: