Home / Social / Femeie dată dispărută, găsită moartă într-un canal colector de lângă Kaufland Vaslui

Femeie dată dispărută, găsită moartă într-un canal colector de lângă Kaufland Vaslui

O femeie de 64 de ani din Vaslui, dată dispărută de familie la începutul săptămânii trecute, a fost găsită moartă, după mai multe zile de căutări, într-un canal colector de lângă Kaufland Vaslui. Telefonul vasluiencei a sunat în permanență pe perioada celor cinci zile cât a fost căutată cu disperare de rude și polițiști.

Deznodământ tragic pentru femeia de 64 de ani a cărui dispariție a fost făcută publică de către poliție în urmă cu aproape o săptămână. Vasluianca, cu probleme grave de sănătate, a plecat de acasă, din zona Gheorghe Racoviță a municipiului reședință, cu o sacoșă în mână în care avea doar o sticlă de apă. Ultimele imagini cu femeia în viață au fost surprinse pe camerele de supraveghere a unui centru de copii. De la momentul dispariției, rudele au început să o caute cu disperare pe Margareta Durcan, îngrijorarea cea mai mare fiind că telefonul acesteia suna în permanență, fără ca cineva să răspundă. După patru zile de scotociri, trupul femeii a fost găsit de către un echipaj de poliție într-un canal colector de lângă Kaufland.

”La o primă examinare, cadavrul nu prezenta urme de violență. Conform procedurilor, a fost dispusă efectuarea autopsiei de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: