Home / Administratie / Imaginile revoltătoare ale incompetenței! Șuvoaie de urină direct pe stradă, la Zilele culturale ale Bârladului!

Imaginile revoltătoare ale incompetenței! Șuvoaie de urină direct pe stradă, la Zilele culturale ale Bârladului!

Incalificabil! Priveliștea nesimțirii în centrul Bârladului, pe strada Ion Luca Caragiale, între Galeriile de Artă ”N.N. Tonitza” și Casa de cultură ”George Tutoveanu”, unde municipalitatea locală a ales să amplaseze două WC-uri folosite de mii de oameni care au participat la manifestările din weekend ale Zilelor culturale ale Bârladului.

Cabinele, suspendate pe două suporturi din lemn, s-au dovedit a fi insuficiente pentru sumedenia de clienți ai teraselor cu mici, cârnați și bere din Centrul Civic al orașului. Timp de două zile, șuvoaiele de urină au inundat strada Caragiale pe o distanță de aproximativ 50 de metri, până spre Podul Roșu (din fața pizzeriei din zonă). Noroc de o gură de canalizare situată în apropiere, care a preluat cea mai mare parte din cantitatea de urină care se scurgea din WC-uri. Norocul e un fel de a spune, întrucât aceea este o gură din canalizarea pluvială a orașului, nicidecum de canalizare menajeră. Altfel spus, dejecțiile umane au ajuns direct în Râul Bârlad. Ce-o fi spunând Direcția de Sănătate Publică Vaslui despre acest lucru nu vom putea afla probabil niciodată, întrucât conducerea instituției nu stă de vorbă cu ziariștii de la Est News.

Chiar și la această oră duhoarea dejecțiilor impregnate în asfalt este insuportabilă. Ieri, toți cei care au făcut greșeala să trecă prin zonă, nu au putut respira până nu s-au depărtat considerabil. (Simona MIHĂILĂ)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Consiliul Local Vaslui votează în această săptămână bugetul general pe anul 2020

Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020 prevede la capitolul ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

Modernizarea străzii Decebal va intra în execuție din a doua jumătate a acestui an

Primăria Vaslui va începe în cursul acestui an lucrările ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: