Home / Justitie / Mașina unui polițist și o autospecială de poliție din comuna Vutcani au fost găsite cu cauciucurile tăiate

Mașina unui polițist și o autospecială de poliție din comuna Vutcani au fost găsite cu cauciucurile tăiate

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări în comuna Vutcani, după ce o autospecială de poliție, mașina unui polițist din comună și autoturismul prietenei polițistului au fost găsite cu cauciucurile tăiate, autorul sau autorii nefiind încă identificați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în ultimele două zile fiind audiate mai multe persoane.

„În dimineața zilei de 21 mai, în curtea locuinței în care au domiciliul doi lucrători de la postul de poliție, o autospecială de poliție a fost găsită pe pană, iar  autoturismele personale ale unui polițist și ale prietenei acestuia au fost găsite cu cauciucurile înțepate. În cauză, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și violare de domiciliu, în acest caz fiind audiate mai multe persoane, fără să fie identificat vreun suspect”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

El a precizat că dosarul de ultraj a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar cele de violare de domiciliu și distrugere sunt instrumentate de polițiști. Polițistul a cărui mașină a fost ținta atacului lucrează de aproximativ un an la Postul de Poliție Vutcani. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: