Home / Justitie / Mașina unui polițist și o autospecială de poliție din comuna Vutcani au fost găsite cu cauciucurile tăiate

Mașina unui polițist și o autospecială de poliție din comuna Vutcani au fost găsite cu cauciucurile tăiate

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări în comuna Vutcani, după ce o autospecială de poliție, mașina unui polițist din comună și autoturismul prietenei polițistului au fost găsite cu cauciucurile tăiate, autorul sau autorii nefiind încă identificați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în ultimele două zile fiind audiate mai multe persoane.

„În dimineața zilei de 21 mai, în curtea locuinței în care au domiciliul doi lucrători de la postul de poliție, o autospecială de poliție a fost găsită pe pană, iar  autoturismele personale ale unui polițist și ale prietenei acestuia au fost găsite cu cauciucurile înțepate. În cauză, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și violare de domiciliu, în acest caz fiind audiate mai multe persoane, fără să fie identificat vreun suspect”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

El a precizat că dosarul de ultraj a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar cele de violare de domiciliu și distrugere sunt instrumentate de polițiști. Polițistul a cărui mașină a fost ținta atacului lucrează de aproximativ un an la Postul de Poliție Vutcani. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

Bârlădean arestat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o locuință

Un tânăr de 18 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: