Home / Invatamant / Șefa de promoție de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni a obținut media 9,78

Șefa de promoție de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni a obținut media 9,78

de Mihaela NICULESCU

Festivitatea de încheiere a anului școlar s-a desfășurat mai devreme decât de obicei la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni. Vineri, elevii cu rezultate deosebite din cele două clase a XII-a și trei de profesională au fost nominalizați și felicitați de către conducerea instituției, în fruntea lor aflându-se șefa de promoție.

Mihaela Amărinei, din clasa a XII-a A, a reușit performanța de a încheia clasa a XII-a cu media generală 9,78. Ca șefă de promoție a predat cheia școlii, în mod onorific, elevilor de clasa a VI-a.

În acest an școlar cinci „guguieni” au obținut media generală peste 9.00. La festivitate au participat părinți, bunici, rude și prieteni dornici să împărtășească emoțiile cu proaspeții absolvenți, alături de aceștia fiind și profesorii și diriginții.

Sfârșitul de an școlar este și momentul bilanțului asupra activității desfășurate de cadre didactice și elevi pe parcursul unui an. Recunoaștem eforturile dascălilor inimoși și ale părinților care înțeleg că a investi în copil este cel mai de preț dar pe care îl pot face. Doresc elevilor din clasele a XII-a, tinerilor noștri absolvenți, să fie buni reprezentanți ai școlii noastre și să aibă încredere în forțele lor”, ne-a declarat profesoara Irina Cârnu, cea care a luat cuvântul la festivitatea de premiere, alături de profesoara Maria Negru și Liviu Gîndu, directorul școlii.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: