Google+
Home » Social » „Suveranii individuali” au apărut și la Bârlad și dau bătăi de cap autorităților

„Suveranii individuali” au apărut și la Bârlad și dau bătăi de cap autorităților

de Mihaela NICULESCU

Primăria Bârlad dar și Spitalul „Elena Beldiman” au fost contactate în ultimul timp de câțiva bârlădeni care au solicitat copii după certificatul constatator al născutului viu. Acești bârlădeni, care se consideră „suverani individuali”, nu vor altceva decât să fie tratați ca ființe vii și nu ca o marfă aducătoare de bani, de care statul profită din plin. Cu alte cuvinte, aceste persoane doresc să-și proclame suveranitatea față de instituțiile statului.

Cei câțiva „suverani” care au solicitat copia actului respectiv nu au reușit să o obțină nici de la spital, unde au fost informați că arhiva a fost distrusă și nici de la Starea Civilă, unde li s-a precizat că solicitarea lor nu este legală. „Suveranii”, dintre care unii lucrează în străinătate și au doar domiciliul în Bârlad, au trimis așa-zisa „Proclamație de suveranitate individuală”, nu doar la Primărie, ci și la alte instituții ale statului de care se dezic. La Poștă, pe plicul expediat, au trecut în loc de nume doar cuvântul „Suveran”.

„Statul te deposedează de corpul fizic odată cu întocmirea certificatului de naștere, pe care este trecut imediat după naștere codul numeric personal. Pe vremuri, Biserica elibera acest act de naștere. Acum, certificatul de naștere este un titlu de stat, iar odată emis, statul pune stăpânire pe tine. Lumea a început să se trezească și de aproximativ zece ani tot mai mulți oameni doresc o reașezare a valorilor societății, în centrul ei fiind omul, tratat ca o ființă vie. Actele sale de căpătâi să fie certificatul constatator al născutului viu și actul de identitate de suveran individual. În România sunt 65 de mii de posesori ai duplicatului certificatului constatator al născutului viu. Aceștia și-au dat seama că țara noastră este o colonie, o societate comercială înregistrată la UPIK. Sunt avocați, demnitari, preoți, oameni de afaceri. Chiar Țiriac a declarat public că se consideră suveran independent. Până în 1978 nu exista CNP, dar de atunci România a fost obligată să implementeze acest sistem, oamenii devenind practic sclavi, de pe urma lor făcându-se bani grei din taxe și impozite. Eu personal, și ceilalți suverani, nu dorim să ne identificăm cu o societate comercială, nu dorim să destabilizăm nimic, nu vrem să instigăm pe nimeni, ci dorim să fim tratați ca suverani independenți și să ne putem identifica pe baza unui act de identitate fără CNP”, a declarat pentru Est News Marius Crăiță.

Acesta este convins că în cele din urmă va reuși să obțină copia certificatului constatator al născutului viu, așa cum au reușit să-l obțină cei 65.000 de români, care sunt „suverani individuali” cu acte în regulă. Este hotărât să facă plângere penală primarului și să acționeze în instanță Primăria Bârlad dacă nu va primi duplicatul certificatului constatator al născutului viu, pentru că a fost refuzat până acum de două ori. Marius Crăiță și-a atașat pe verso-ul cărții de identitate un înscris care menționează că posesorul este suveran independent – ființă vie. De asemenea, și-a făcut propriul act de identitate de suveran individual, pe care menționează numele și prenumele, numele părinților, amprenta sa digitală, data nașterii, țara (Dacia), Carphias Harpia (Moldova), Paloda (Bârlad) dar și textul „Trăiește în corpul său de ființă vie în tranzit pe Pământ”.

Autointitulații „suverani individuali”, care se dezic de stat, spun că nu fac parte din niciun fel de organizație sau sectă, sunt oameni normali, care doresc să nu mai fie păpușile statului, în buzunarul căruia, afirmă ei, ar intra 100.000 de euro de la fiecare persoană fizică/CNP.

Marius Crăiță împreună cu ceilalți bârlădeni care împărtășesc această idee, considerată de alții un scenariu SF sau o închipuire patologică, au transmis notificări către nouă instituții ale statului, printre care Ministerul Justiției, al Finanțelor, Ministerul de Interne și Președinție, informându-le că se proclamă „suverani individuali” și se declară „ființe vii”.

Până la închiderea ediției nu am putut obține o declarație din partea Primăriei, referitoare la această situație inedită cu care nu s-a mai confruntat până acum.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: