Home / Social / Copii, părinți, bunici, pregătiți-vă pentru „Atenție, se cântă!”

Copii, părinți, bunici, pregătiți-vă pentru „Atenție, se cântă!”

de Mihaela NICULESCU

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, este zi liberă, așa că cel mai frumos cadou pe care l-ar putea face părinții bârlădeni copiilor lor este să îi înscrie la un concurs de muzică și dans. Fără niciun fel de efort financiar, la concursul cu premii „Atenție, se cântă!” se pot înscrie până pe 30 mai copii de grădiniță, elevi de gimnaziu și de liceu, cu înclinații artistice spre dans și interpretare vocală. Concursul, aflat la cea de-a 13-a ediție, se va desfășura pe 1 Iunie, de la ora 10.00, pe scena teatrului de vară din Grădina Publică.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: dans și interpretare vocală. Înscrierea concurenților se face prin completarea unei fișe la sediul PSD Bârlad, în spatele fostului magazin «Ciuperca», zilnic între orele 10.00 și 16.00, pe Facebook: TSD Bârlad Oficial, și la numerele de telefon 0235 411662 sau 0335 418833. Interpreții vor trebui să predea în momentul înscrierii și câte un CD cu negativul în format MP3”, precizează într-un comunicat Organizația TSD Bârlad și Organizația de femei a PSD, în calitate de organizatori.

Juriul de specialitate care va evalua prestația concurenților va ține cont de mai multe criterii, precum: calitățile vocale ale interpretului, interpretarea melodiei, gradul de dificultate al piesei, expresivitatea artistică, ținuta scenică, originalitatea interpretării și coregrafia. Vor fi acordate premiile I, II și III pentru fiecare secțiune, dar și patru premii speciale ale juriului. Marele premiu va ajunge la interpretul sau formația care va obține din partea juriului punctajul maxim.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: