Google+
Home » Justitie » Tânăr inconștient din Văleni prins de polițiști la volan, deși era băut și nici măcar nu avea permis de conducere

Tânăr inconștient din Văleni prins de polițiști la volan, deși era băut și nici măcar nu avea permis de conducere

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un tânăr de 24 de ani din comuna Văleni, după ce l-au prins conducând un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu duminică, deși consumase alcool și nu avea permis de conducere.

Autoturismul aparține unui tânăr de 19 ani, care n-a dat nici el dovadă de mai multă minte, dându-i mașina pe mână prietenului său și alegând să îl însoțească. Asta în condițiile în care știa că cel căruia îi încredințase vehiculul nu deține permis de conducere și era vizibil afectat de aburii alcoolului.

Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, tânărul de 19 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care cunoștea că nu deține permis de conducere. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: