Google+
Home » Justitie » Adolescentă de 13 ani violată și strânsă de gât de un tânăr de 18 ani, de fată cu mai mulți copii

Adolescentă de 13 ani violată și strânsă de gât de un tânăr de 18 ani, de fată cu mai mulți copii

de Daniel MICU

Prin momente de groază a trecut o copilă de 13 ani din satul Fundătura, comuna Arsură. Într-una din serile trecute, ea a fost batjocorită de un tânăr cu cinci ani mai mare, într-o vie, sub privirile altor copii care se aflau în apropiere.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului. Împreună cu doi prieteni din satul Pâhnești, Cristi Burca a luat-o cu forță pe minoră din stația de autobuz. Au dus-o într-o vie, departe de privirile trecătorilor. Cei doi au dezbrăcat-o și au imobilizat-o, în timp ce tânărul de 18 ani a strâns-o de gât și i-a pus mâna la gură ca să nu strige după ajutor. Apoi, agresorul a rămas singur cu victima sa. După un timp, câțiva copii au văzut totul și i-au cerut individului să o lase în pace. Individul nu s-a sinchisit însă de rugămințile lor, așa că băieții l-au anunțat pe tatăl fetei că aceasta este în pericol.

A doua zi, părinții au făcut reclamație la poliție și suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

„Noi muncim, că așa e la țară. Nu putem stă mereu cu ochii pe ea. Am fost chemat, dar era târziu. Era speriată, plângea. Cred că el era băut, din câte am înțeles mai consumă alcool și așa a ajuns să facă una ca asta, cred! Eu nu îl iert! Să își tragă pedeapsa!”, a spus Daniel Cojan, tatăl victimei. Mama copilei recunoaște că băiatul s-a mai agățat odată de ea, însă atunci l-a iertat: „Nu am crezut că va ajunge la așa ceva. E un copil. Are 13 ani. El e mai mare. Trebuia să se gândească. Fata a venit plângând. Am vorbit cu ea și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus prin ce a trecut, că a strâns-o de gât, i-a pus mâna la gură”, a declarat Mihaela Cojan.

De cealaltă parte, familia suspectului nu crede nici în ruptul capului că la mijloc a fost vorba de un viol, ci mai degrabă de un gest voit. Mama i-a luat apărarea și nu crede că s-a întâmplat așa ceva, deoarece băiatul… e cuminte și că fata era rea: „E cuminte băiatul meu. Nu a creat probleme. E un om muncitor, la locul lui. Nu a făcut scandal, nu a mai făcut așa ceva. Nu știu ce s-a întâmplat, dar nu e în stare să violeze un copil. Mă doare sufletul că fiul meu stă la pușcărie degeaba. Fata asta îl căuta și pe el, și pe alții. Nu a violat Cristi pe nimeni! Trebuie să iasă adevărul la suprafață!”.

Cristi Burca a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru viol. El va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă și riscă ani grei de pușcărie.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: