Google+
Home » Justitie » Șoferii vitezomani, ”vânați” și la noi în județ cu pistoalele radar de către polițiști

Șoferii vitezomani, ”vânați” și la noi în județ cu pistoalele radar de către polițiști

Polițiștii de la Serviciul Rutier Vaslui au fost dotați cu primul pistol radar, care va fi folosit pe principalele drumuri naționale din județul nostru. Deocamdată, agenții care urmează să-l folosească sunt la cursuri de instruire, urmând ca poliția vasluiană să mai primească alte două astfel de detectoare a vitezei în perioada următoare.

Viață grea pentru șoferii din județul nostru și nu numai. Și asta după ce, în aproximativ o săptămână, pe șoselele naționale din Vaslui va apărea primul radar de tip pistol, cele folosite deja de mai muți ani în special pe autostrăzile din România.

Acest tip de aparat de înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor a ajuns în dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Personalul care urmează al utiliza este la un curs de instruire în acest sens”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Și acesta pare a fi doar începutul pentru conducătorii auto de la noi din județ. În perioada următoare, Serviciul Rutier Vaslui ar urma să primească alte două radare de tip pistol care vor fi folosite pe șosele pentru a preveni astfel accidentele care au drept cauză viteza excesivă cu care circulă unii șoferi.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: