Home / Justitie / Accident cu victimă la Bârlad, în zona SC Confecții

Accident cu victimă la Bârlad, în zona SC Confecții

de Crina BUTA

O femeie în vârstă de 37 de ani a ajuns miercuri seară la Urgențe, după ce a fost lovită în plin, de un șofer în vârstă de 27 de ani, în timp ce traversa regulamentar regulamentar strada în apropiere de SC Confecții.

Un martor a anunțat accidentul la 112, la fața locului sosind un echipaj de poliție, precum și ambulanța. S-a constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

„Femeia a fost transportată la Spitalul «Elena Beldiman» pentru investigații. Era conștientă și în stare stabilă”, a declarat, pentru Est News, Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță Județean.

De-a lungul anilor, în această zonă s-au produs multe accidente din cauza vizibilității reduse pricinuită de parcarea autoturismelor extrem de aproape de trecerile de pietoni, dar și a neatenției șoferilor și pietonilor care nu țin cont de acest aspect.

„Șoferului în vârstă de 27 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: