Home / Sanatate / Două programe de vizită diferite la Spitalul „Beldiman” din Bârlad

Două programe de vizită diferite la Spitalul „Beldiman” din Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Preocupată să reducă cheltuielile spitalului cu 0,01%, conducerea de la Spitalul „Elena Beldiman” Bârlad nu mai are timp să vadă ce se mai întâmplă în jur. Programul de vizită, de exemplu, pe care îl citesc cei care au nevoie să intre în spital la rudele internate, îi duce complet în eroare. La poartă este lipit un afiș cu un program, iar la intrarea în spital e afișat un altul.

Agenții de pază cei mai asaltați de aparținătorii celor internați sunt cei din interiorul spitalului, care nu știu ce să le mai răspundă, pentru că oamenii au dreptate.

Purtătorul de cuvânt face lumină în acest sens, declarând că deși nu mai este sezonul virozelor respiratorii programul corect pentru vizitatori este cel afișat la poartă, întocmit exact cum spune legea. Ani de zile, conducerea spitalului nu a respectat legea și a stabilit un program pentru vizitatori cu care oamenii s-au obișnuit, în viziunea lor fiind mult mai potrivit, dar cum unde-i lege nu-i tocmeală, atât spitalul cât și vizitatorii trebuie să se conformeze.

Așadar, cei care vor să intre în spital pentru a-și vizita rudele au voie de luni până vineri, între orele 15.00 – 17.00, iar sâmbătă și duminica între 13.00 și 15.00. În rest, cum și dacă se descurcă.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Unitate de panificație din Vaslui închisă pentru că punea în pericol sănătatea consumatorilor!

de Mihaela NICULESCU Revoltător! Inspectorii sanitari veterinari au descoperit ...

ISJ recomandă părinților să nu-și trimită la școală copiii cu simptome de gripă sau viroză

Autoritățile locale și județene atrag atenția asupra prevenției în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: