Home / Invatamant / Fata de la țară le-a dat clasă orășenilor de la Colegiul ”Cuza” Bârlad: șefa de promoție este din Băcani

Fata de la țară le-a dat clasă orășenilor de la Colegiul ”Cuza” Bârlad: șefa de promoție este din Băcani

de Mihaela NICULESCU

Anul acesta, șefa de promoție de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad este o absolventă a unei clase cu profil economic. Ramona Loredana Bălan, din clasa a XII-a A2, s-a detașat de colegii ei de promoție, reușind să obțină media generală a celor patru ani de studiu 9.22. Aproape de ea au fost și alți trei elevi ai colegiului, care au terminat liceul cu medii peste 9.00.

Șefa de promoție este din Băltățeni, comuna Băcani și zilnic, mai puțin în perioada iernii, a făcut naveta, din sat până la școală, pentru a-și face un rost în viață.

Ramona este hotărâtă să urmeze Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. La balul de miercuri seară nu a participat, pentru este membră a unui rit care nu îi permite participarea la astfel de evenimente.

Ramona Bălan se alătură astfel celorlalte două șefe de promoție premiate până acum, Nicoleta Pavel, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și Irina Demetra Șușnea, de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, ambele obținând aceeași medie, 9.95.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: