Home / Social / Iată câștigătorii Festivalului “Ritmurile Tinereții”

Iată câștigătorii Festivalului “Ritmurile Tinereții”

La Festivalul Interjudețean de dans și gimnastica al copiilor și adolescenților “Ritmurile Tinereții” au fost acordate 21 de trofee.

Ajuns la cea de-a 25-a ediție, Festivalul de dans și gimnastică Ritmurile Tinereții, desfășurat la Vaslui la sfârșitul săptămânii trecute, a atras concurenți, dornici de afirmare, din foarte multe localități ale județului

Festivalul Ritmurile Tineretii 2018 s-a bucurat de un interes major din partea gradinitelor, scolilor general si liceelor vasluiene. Au fost inscrise 80 numere de concurs, constituite din dansatori individuali, grupuri, formatii si ansambluri de dansuri – în total, participand un numar de peste 1.100 copii si tineri. Au fost acordate 21 de trofee si diplome pentru toti participantii, ocupanti ai locurilor I, II și III”, ne-a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui.

Pentru participare numeroasă și prestații deosebite, cele 21 de trofee au fost acordate grădinițelor 2, 5 și 21 din Vaslui, școlilor 2, 5, 6, 8, 9 din Vaslui și Școlii de dans ”Happy Steps” Vaslui.

Au primit trofee și căteva școli din mediul rural, mai precis școlile din Văleni, Oșești, Râșești, Bogdana, Costești, Ștefan cel Mare. De asemenea au ridicat trofeul Palatul copiilor Vaslui, Clubul elevilor Huși, Academia Șhow Iași, CSEI Elisabeta Polihroniade CSEI C. Pufan Vaslui .

Premiul I la secțiunea grădinițe a fost acordat trupei “Mugurașii” (20 de membri) de la Grădinița nr. 5 Vaslui, pentru un dans tematic deosebit, iar cea mai bună trupă de la clasele I-VI, a fost “Algeria” de la Liceul tehnologic Vladia, care a cucerit juriul cu un dans popular stilizat.

Dintre concurenții claselor V-VIII, cea mai bună trupă a fost “Amicii”, care a surclasat concurenții cu un dans popular ce a animat publicul.

Dansul țigănesc al liceenilor de la Academia Dance Show Iași a fost cel mai bun dintre dansurile prezentate de liceeni la acest festival. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: