Home / Justitie / Permise ridicate și amenzi drastice date de polițiștii de la Rutieră în timpul Zilelor culturale ale Bârladului

Permise ridicate și amenzi drastice date de polițiștii de la Rutieră în timpul Zilelor culturale ale Bârladului

de Crina BUTA

Tot mai puțini șoferi iau în serios regulile de circulație, inconștienții continuând să urce băuți la volan în ciuda accidentelor numeroase care trimit în mormânt oameni nevinovați.

În weekndul trecut, cu ocazia Zilelor culturale ale Bârladului, când mii de oameni au ieșit la distracțiile organizate cu acest prilej, vigilența polițiștilor de la Rutieră a crescut iar controalele s-au îndesit. În doar două zile au ridicat opt permise de conducere și au aplicat amenzi de aproape 13.000 de lei.

În total, a fost vorba de 73 de sancțiuni contravenționale și peste 200 de testări cu aparatul pentru depistarea alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Serviciului Rutier Bârlad au avut drept sprijin și agenți de poliție de la Vaslui și Huși.

Prima acțiune a avut loc sâmbătă seara, când au fost aplicate 28 de sancțiuni, au fost ridicate patru permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost reținut. Valoarea totala a sancțiunilor contravenționale aplicate sâmbătă seara a fost de 7.880 lei.

Duminică, la a doua acțiune, numărul sancțiunilor aplicate a crescut la 45, numărul infracțiunilor fiind la fel ca sâmbătă, adică patru și tot atâte permise suspendate. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 5.020 lei.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: