Home / Justitie / Permise ridicate și amenzi drastice date de polițiștii de la Rutieră în timpul Zilelor culturale ale Bârladului

Permise ridicate și amenzi drastice date de polițiștii de la Rutieră în timpul Zilelor culturale ale Bârladului

de Crina BUTA

Tot mai puțini șoferi iau în serios regulile de circulație, inconștienții continuând să urce băuți la volan în ciuda accidentelor numeroase care trimit în mormânt oameni nevinovați.

În weekndul trecut, cu ocazia Zilelor culturale ale Bârladului, când mii de oameni au ieșit la distracțiile organizate cu acest prilej, vigilența polițiștilor de la Rutieră a crescut iar controalele s-au îndesit. În doar două zile au ridicat opt permise de conducere și au aplicat amenzi de aproape 13.000 de lei.

În total, a fost vorba de 73 de sancțiuni contravenționale și peste 200 de testări cu aparatul pentru depistarea alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Serviciului Rutier Bârlad au avut drept sprijin și agenți de poliție de la Vaslui și Huși.

Prima acțiune a avut loc sâmbătă seara, când au fost aplicate 28 de sancțiuni, au fost ridicate patru permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost reținut. Valoarea totala a sancțiunilor contravenționale aplicate sâmbătă seara a fost de 7.880 lei.

Duminică, la a doua acțiune, numărul sancțiunilor aplicate a crescut la 45, numărul infracțiunilor fiind la fel ca sâmbătă, adică patru și tot atâte permise suspendate. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 5.020 lei.

About Mihai Vasile

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: