Home / Sport / CSS Bârlad a cucerit argintul și bronzul la Fortza GYM

CSS Bârlad a cucerit argintul și bronzul la Fortza GYM

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a participat duminică la Fortza Gym, cu 11 gimnaste, însoțite de antrenorii Liviu Iordache și Ana Maria Iordache, reușind două clasări pe podium.

CSS Bârlad a obținut argint la nivelul doi cu echipa formată din Ioana Balan, Ilinca Balan, Anastasia Balaur și Bianca Balan. La nivelul unu echipa formată din Andra Donose, Amalia Balan, Ștefania Coșeru, Beatrice Irimescu și Otilia Iordache a cucerit bronzul.

Două dintre sportivele bârlădence au reușit să se califice în finalele pe aparate. Andra Donose a obținut locul șapte la sărituri, respectiv șase la sol. Beatrice Irimescu a ratat de puțin podiumul, terminând pe patru la paralele.

Felicit sportivele pentru prestațiile avute. Rezultatele obținute sunt roadele muncii de peste an. În componența celor doua echipe sunt cinci fetițe din programul «Țară, țară vrem campioane», sponsorizat de OMV Petrom”, a declarat pentru Est News antrenoarea Ana Maria Iordache.

Fortza GYM a fost organizat de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Radio ZU și Primăria Municipiului Iași. Evenimentul a integrat momente demonstrative de gimnastică artistică, aerobică și ritmică, pregătite special de micuții gimnaști de la cluburile sportive CSȘ Buzău, CSM Onești, SCM Bacău, CSS Focșani, CSS Bârlad, CSG Gimnis Iași și CSS Anghel Saligny Iași. Toți participanții au avut ocazia de a face mișcare alături de campionii olimpici, mondiali și europeni ai gimnasticii românești, dar și de antrenorii care i-au consacrat. Octavian Bellu, Marius Urzică, Sandra Izbașa, Monica Roșu, Larisa Iordache, Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Andrei Groza, Adelin Kotrong și Roland Modoianu au fost prezenți la acest eveniment. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: