Home / Invatamant / (Galerie foto) Eleganță și rafinament în ținutele absolventelor bârlădence, la balul de sfârșit de liceu

(Galerie foto) Eleganță și rafinament în ținutele absolventelor bârlădence, la balul de sfârșit de liceu

de Mihaela NICULESCU

Feminitate, eleganță, distincție și bun simț. Acestea ar fi câteva din atributele vestimentației pe care elevele de clasa a XII-a le-au etalat la banchetul de sfârșit de liceu.

Fetele au ales în general rochii, rar compleuri sau salopete. Ținutele au fost feminine, diafane, iar cele mai multe rochii au fost medii și chiar lungi.

Cu toate că rochiile de ocazie comercializate în magazine au avut anul acesta croiuri diversificate și modele feminine, nu toate absolventele de liceu și-au găsit astfel ținuta potrivită. Dacă unele au cumpărat rochia de banchet din Bârlad, altele au făcut un drum până la Vaslui și chiar până la Iași, pentru a-și achiziționa rochia dorită. Adolescentele mai pretențioase au apelat la croitorese pentru a le coase rochia de banchet, astfel încât aceasta să iasă așa cum și-au dorit-o, atât ca model, cât și ca material și culoare. Fetele au optat pentru culori vii, dar și pentru clasica rochie neagră.

De când au aflat că la ele în oraș este un designer mai apropiat de vârsta lor, câteva eleve s-au programat din timp la atelierul respectiv, pentru a beneficia de părerea unui specialist în design vestimentar.

„Am citit în ziarul Est News despre Andrada și am apelat la ea pentru a-mi realiza rochia visată, o rochie unicat pe care am purtat-o cu mare plăcere. Rochia de banchet nu se uită niciodată, o voi mai purta și cu alte ocazii, dar o voi păstra toată viața, pentru că ea îmi va aminti mereu de liceu”, a declarat, pentru Est News Teona Perju, o absolventă a Liceului Pedagogic, care alături de alte 27 de absolvente din Bârlad au purtat rochii realizate de designerul respectiv.

Profesorii de la toate liceele au declarat că ținutele cu care s-au îmbrăcat elevele la balul absolvenților au fost de bun simț, elegante și decente. Imaginile surprinse de reporterul Est News confirmă acest lucru.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Elevii olimpici ai municipiului Vasluiului, premiați de primărie în cadrul unei gale

Primăria Vaslui a răsplătit cu ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

CJ Vaslui va aproba prețul cerealelor pentru evaluarea arendei în 2020

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: