Google+
Home » Invatamant » Încă o adolescentă din comuna Băcani, șefă de promoție a unui liceu din Bârlad: Cristina Stavăr, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, va intra din oficiu la facultate

Încă o adolescentă din comuna Băcani, șefă de promoție a unui liceu din Bârlad: Cristina Stavăr, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, va intra din oficiu la facultate

de Mihaela NICULESCU

Media generală 9,59 în toți cei patru ani de liceu i-a adus Cristinei Stavăr titlul de șef de promoție al Liceului Pedagogic „Ioan Popescu’’ din Bârlad.

Cristina Stavăr este din Băcani și pentru că era talentată la muzică s-a înscris la acest profil din cadrul Liceului Pedagogic. În clasa a X-a s-a mutat la o clasă cu profil pedagogic, terminând liceul la clasa a XII-a P2, profilul învățători – educatori. A început să îndrăgească psihologia și așa a ajuns să participe la Olimpiada Națională de psihologie, în clasa a X-a obținând locul trei pe țară, în clasa a XI-a mențiune, iar în clasa a XII-a premiul doi. Acest din urmă premiu i-a adus și avantajul de a deveni studentă fără să mai dea examen de admitere.

„Pot spune că sunt deja studentă la Facultatea de Psihologie a Universității din București. M-am apropiat de acest obiect grație profesoarei și dirigintei mele Daniela Marinescu, care m-a făcut să îndrăgesc această disciplină minunată. E adevărat, sunt mulți termeni, multe noțiuni de memorat, dar am încercat să învăț logic și asta m-a ajutat și mă va ajuta pe viitor”, a declarat pentru Est News Cristina Stavăr.

Comuna Băcani se remarcă, așadar prin adolescenți buni și ambițioși. Reamintim că, alături de Cristina, încă o adolescentă din această comună a ieșit șefă de promoție anul acesta. Este vorba de Ramona Bălan, elevă a Colegiului Industrial „Alexandru Ioan Cuza”, de la clasa a XII-a cu profil economic, prezentată într-unul din articolele noastre de săptămâna trecută.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: