Google+
Home » Sport » LPS Vaslui, campioană și vicecampioană la May Cup Moldova

LPS Vaslui, campioană și vicecampioană la May Cup Moldova

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a participat în perioada 4 – 27 mai cu șase grupe la Turneul Internațional de Fotbal “May Cup Moldova 2018”, reușind prestații convingătoare, încununate cu titlul de campioană, cucerit de grupa 2009 (primul cucerit de această echipă) și cel de vicecampioană, obținut de grupa 2003.

Grupa 2007 a prins și ea un loc pe podium, terminând pe trei, în timp ce grupa 2006 a terminat competiția pe locul patru.

La competiția de anvergură găzduită de baza sportivă modernă de lângă Chișinău au participat echipe cu renume din Ucraina, Republica, Moldova și România. Printre acestea Sheriff Tiraspol, Cernomoreț Odessa, Dacia Chișinău, Zimbru Chișinău, Juniorul București și FC Botoșani.

Sportivii noștri au reușit să se remarce, nu doar datorită rezultatelor obținute, dar și datorită modului de exprimare în teren, practicând un fotbal plăcut. Din cauza ghinionului și a faptului că au fost prea relaxați în unele momente două grupe nu au reușit calificarea în semifinalele competiției, dar s-au comportat mulțumitor la acest turneu. Felicit toți copiii pentru modul în care au reprezentat Liceul cu Program Sportiv Vaslui la această puternică competiție. Mulțumim colegilor noștri pentru munca depusă și de asemenea suntem recunoscători față de părinții ce au încurajat copiii pe durata turneului”, ne-a declarat Ionuț Chiochiu, director adjunct la LPS Vaslui. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: