Google+
Home » Invatamant » Șefa de promoție de la Liceul „Mihai Eminescu” Bârlad ”trădează” Filologia pentru Drept

Șefa de promoție de la Liceul „Mihai Eminescu” Bârlad ”trădează” Filologia pentru Drept

de Mihaela NICULESCU

Pentru că i-au plăcut dintotdeauna lectura și limbile străine, Nicoleta Pavel a ales să urmeze acum patru ani profilul Filologie la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad. A fost o elevă silitoare și a reușit să încheie liceul cu cea mai mare medie, 9.95.

Șefa de promoție Nicoleta Pavel este din Bârlad și cu toate că a absolvit liceul la profilul Filologie, spune că din toamnă se va îndrepta către un alt domeniu, care i se potrivește.

Voi urma Facultatea de Drept în cadrul Universității din Cluj. Am luat această decizie în clasa a XI-a, atunci când am simțit o atracție către drept și cred că am toate calitățile necesare care să mă ajute pentru a face carieră în domeniul juridic. Am optat să urmez profilul Filologie la liceu pentru că îmi plăceau foarte mult limba franceză și literatura, română și universală. Îi mulțumesc pentru tot profesoarei mele de română, Gabriela Dobrea, care mi-a fost și dirigintă, și sunt convinsă că pregătirea mea filologică îmi va fi un partener bun în viitoarea mea carieră”, a declarat pentru Est News Nicoleta Pavel.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: