Google+
Home » Administratie » Start pentru construirea bazarului și târgului auto de la Vaslui, după ani de amânări

Start pentru construirea bazarului și târgului auto de la Vaslui, după ani de amânări

Construirea noului bazar și târg auto din Vaslui, o investiție ce se ridică la peste 2,5 milioane de euro, va demara în cel mai scurt timp, lucrările urmând a fi realizate de către o firmă din Cluj, care a câștigat licitația, chiar și în ciuda contestațiilor. Primăria a eliberat zona și a asigurat frontul necesar executării lucrărilor, în zonă fiind aduse o serie de utilaje.

După ani de tărăgănări cauzate în special de refuzul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui de a elibera avizul de securitate la incendiu, în sfârșit s-a dat startul uneia dintre cele mai mari investiții din ultimii ani ce se va realiza în municipiul Vaslui din fonduri proprii. Este vorba despre viitorul bazar și târg auto, unele dintre cele mai moderne care vor fi în România.

Primăria a eliberat zona pe care urmează să se realizeze investițiile, fiind asigurat frontul de lucru. De acum, totul depinde doar de firma de construcții care a câștigat licitația”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Noul bazar și târg auto din Vaslui ar urma să aibă 19.300 de metri pătrați. Bazarul va cuprinde patru hale pentru comercianți și una pentru micul comerț, destinat celor care vor să-și vândă diverse produse pe piața liberă. Cele două obiective, care vor fi construite pe strada Decebal, vizavi de Sala Sporturilor, vor costa autoritățile peste 2,5 milioane de euro. Durata de realizarea a noului bazar și a târgului auto va fi de doi ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: