Home / Social / Salariu de peste 10 euro pe oră pentru cei care vor să muncească în Olanda

Salariu de peste 10 euro pe oră pentru cei care vor să muncească în Olanda

O firmă din Kijkerk, Olanda, caută personal pentru producția de hrană pentru câini și pisici. Muncitorii vor fi responsabili cu funcționarea mașinilor, cu verificarea calității produsului și a întregului proces de producție

Se caută persoane motivate care să presteze o muncă bună. Candidații trebuie să vorbească engleza (satisfăcător) să dețină permis de conducere categoria B, să aibă se cere experiență de minimum un an. Contractul de bază este pentru 10-26 de săptămâni cu posibilitate de prelungire până la doi ani, se lucrează 40 de ore pe săptămână. Salariul este de 10, 42 euro brut pe oră pentru persoanele peste 22 de ani. Se oferă cazare contra sumei de 106 euro brut (84 euro net) asigurare medicală de 22,14 euro net /lună.

Persoanele interesate să plece la cules de floarea soarelui se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: