Home / Sport / A luat sfârșit sezonul regulat al Ligii a IV-a. Începe lupta pentru trofeu și barajul de promovare

A luat sfârșit sezonul regulat al Ligii a IV-a. Începe lupta pentru trofeu și barajul de promovare

FC Vaslui este campioana sezonului regulat în Liga a IV-a, după ce a terminat prima parte a competiției cu 57 de puncte. E urmată de Hușana Huși, cu 51 de puncte și Flacăra Muntenii de Sus, cu 46 de puncte. Urmează FC Gârceni și Vitis Șuletea, ambele cu 40 de puncte. Pe șase s-a clasat Sporting Bârlad, cu 33 de puncte. Locul șapte a fost ocupat de Atletic Club Bârlad, cu 30 de puncte, în timp ce ultimul loc de play-off a fost adjudecat de Racova Pușcași, care a acumulat 26 de puncte. Au terminat pe locuri de play-out Juventus Fălciu, cu 25 de puncte, Star Tătărani, cu 16 puncte și Multim Perieni, cu 12 puncte. FDR Tutova nu va mai participa în faza a doua a competiției, după ce a fost exclusă din competiție.

Primele opt echipe din Liga a IV-a după încheierea sezonului regulat vor disputa play-off-ul, care se va desfășura în sistem eliminatoriu, cu sferturi, semifinale și finală. FC Vaslui e avantajată și conform regulamentului se va confrunta în sferturi cu FC Racova Pușcași, ocupanta locului opt. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00. Favorită, cel puțin pe hârtie, este și Hușana Huși, care are meci cu Atletic Club Bârlad, ocupanta locului șapte în sezonul regulat. Un alt duel care pare disproporționat este cel dintre Flacăra Muntenii de Sus și Sporting Bârlad, ocupantele locurilor trei și șase. Ambele partide vor avea loc duminică, de la ora 11.00 Cea mai echilibrată confruntare va avea loc duminică, de la ora 14.00. Este vorba despre un veritabil derby, între echipe cu rezultate deosebite în anii trecuți, FC Gârceni și Vitis Șuletea, ocupantele locurilor patru și cinci.

Duminică va avea loc și o partidă din play-out, cea dintre Star Tătărani și Multim Perieni. Prima este favorită dacă ținem cont că a terminat sezonul regulat cu patru puncte mai mult, dar și datorită cifrelor. Multim Perieni a primit cu 20 de goluri mai multe, nu mai puțin de 99. A și marcat aproape de două ori mai puține goluri față de adversara sa, doar 30 față de 50. Cu toate acestea în meciurile directe ambele echipe au avut câte o victorie. Star Tătărani a învins acasă cu 2 – 0, în timp ce Multim Perieni a câștigat cu 3 – 0 pe teren propriu. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Icons of Darts Live League te așteaptă cu super meciuri de darts la Superbet

Autor Razvan Zeldea, pentru Superbet În această perioadă, în ...

Super-programul echipei HC Dobrogea Sud Constanța în vreme de pandemie, devenit „public”! De la „numărarea zilelor fără handbal”, la „somnic de frumusețe” și „antrenament cardio pe hol”

HC Dobrogea Sud Constanța a întocmit un program „full” ...

ULTIMA ORĂ | Veste pentru șeful LPF. Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă lui Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu, președintele LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: