Google+
Home » Invatamant » 80 de elevi cu rezultate excepționale la Religie, răsplătiți cu premii în bani și cărți de episcopul Hușilor

80 de elevi cu rezultate excepționale la Religie, răsplătiți cu premii în bani și cărți de episcopul Hușilor

80 de elevi olimpici la Religie, sau premianți la Concursul interdisciplinar ”Credință și cultură”, au fost răsplătiți de episcopul Hușilor, preasfințitul Ignatie, cu bani și cărți. Premierea s-a făcut într-un cadru festiv, la Mănăstirea Ivănești, în prezența profesorilor, părinților, autorităților locale și a șefilor Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Moment festiv, în week-end, la Mănăstirea Ivănești, pentru zeci de elevi din județ. Episcopia Hușilor a decis să răsplătească eforturile copiilor care au obținut rezultate excepționale la olimpiada de Religie și la Concursul interdisciplinar ”Credință și cultură”. Festivitate de premiere s-a făcut după oficierea Sfintei Liturghii de către episcopul Hușilor, preasfințitul Ignatie, care, în primul rând, i-a felicitat pe elevi și pe profesorii lor îndrumători pentru perseverența lor și pentru străduința de a multiplica binele și frumosul. Un număr de 80 de elevi, care s-au remarcat la faza județeană a olimpiadei de religie, au fost răsplătiți cu bani, cărți și diplome. Un premiu special în bani l-a primit, direct de la episcopul Hușilor, Alin Constantin Sava, elev în clasa a IX-a la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, care a reușit performanța de a se califica la patru olimpiade naționale, respectiv cele de informatică, matematică, fizică și chimie. La disciplinele informatică și matematică a obținut medalii de argint.

De asemenea, episcopul Ignatie i-a oferit în dar șefei Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Gabriela Plăcintă, un exemplar din Sfânta Scriptură. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: