Google+
Home » Sport » Atletic Club Bârlad a câștigat Cupa Juniorului – Roznov

Atletic Club Bârlad a câștigat Cupa Juniorului – Roznov

Micii fotbaliștii născuți în 2003 și 2004 de la Atletic Club Bârlad au avut sâmbătă evoluții foarte bune la Cupa Juniorului – Roznov, reușind să cucerească trofeul. Bârlădenii și-au adjudecat locul fruntaș la Piatra Neamț după ce au înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate. Calitatea ridicată a jocului prestat a făcut ca Atletic Club Bârlad să marcheze în timpul regulamentar 14 goluri, fără a primi niciunul.
Bârlădenii au câștigat cu 4 – 0 în fața celor de la Aerostar Bacău, au învins cu 8 – 0 pe Play Bacău și au dispus de Bradul Roznov cu 2 – 0. În finală au învins la penalty-uri pe Olimpia Onești, după ce la sfârșitul timpului regulamentar scorul era 0 – 0.

Atletic Club Bârlad a dat cel mai tehnic jucător al turneului, pe Angelo Rădăcină, dar și cel mai bun portar, pe Eduard Bruma.

“Sunt copiii care s-au ridicat la nivelul celor care s-au bucurat de cantonamente și turnee internaționale. Au crescut în ultimul an extrem de mult. Atuurile lor sunt în egală măsură atât calitățile tehnice, cât și ambiția”, a declarat pentru Est News Nicu Patrichi, antrenor al grupei 2003 – 2004 de la Atletic Club Bârlad.

Echipa bârlădeană a ieșit pe locul doi în campionat în acest sezon, după echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui, care se bucură și de sprijin de la Ministerul Învățământului. Bârlăđenii au reușit un retur fantastic, în care au câștigat toate partidele disputate. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: