Google+
Home » Invatamant » “Este foarte modestă, în schimb este extrem de ambițioasă și determinată”

“Este foarte modestă, în schimb este extrem de ambițioasă și determinată”

În ciuda unor probleme familiale și financiare, Diana Gerogiana Chipcea a terminat cu media 9,76, devenind șefa de promoție a Liceului Tehnologi Ion Mincu” din Vaslui.

Motivată să se autodepășească Diana a depus eforturi considerabile pentru a câștiga competiția cu ceilalți elevi. Diriginta elevei, cu care se mândrește, în acest an, Liceul Tehnologi „Ion Mincu”, are numai cuvinte de laudăEste o elevă foarte ambițioasă. Eu o am de doi ani. Înaintea mea a fost o altă dirigintă. Este foarte modestă, în schimb extrem de ambițioasă și determinată în ciuda unor probleme familiale și financiare, a răzbit și a terminat cu o medie destul de bună. Și în anii anteriori, la fel, a terminat cu o medie destul de bună. Ca și planuri de viitor, ea merge la Drept, am înțeles, sper să aibă și susținerea familiei, mai ales aia financiară că morală o are. E o fetiță care s-a integrat foarte bine în colectiv, a avut relații foarte bune cu ceilalți colegi, cu profesorii. Ea este foarte bună pe partea de istorie, partea umană, engleză. E o fire veselă, sociabilă, prietenoasă, a stabilit niște relații interumane în cadrul colectivului foarte bune. E o fire timidă, în același timp. Având în vedere faptul că provine din mediul rural, probabil că și acest lucru îi definește oarecum personalitatea. Face naveta zilnic la Pușcași , dar a fost un plus pentru ea, niciodată nu s-a abătut de la traiectorie, adică a fost un copil constant în învățare”, ne-a declarat diriginta elevei Neacșu Mădălina, profesor de limbă engleză.

Șefa de promoție a reușit să gestioneze bine timpul și s-a implicat și în câteva activități extrașcolare. Și în viitor ea va continua să se autodepășească.

Vreau să dau la Drept , dar nu vreau să vin în Vaslui după terminarea facultății. Vreau să lucrez într-un oraș mai mare. În plus, mi-ar plăcea să fiu actriță și să scriu cărți, ne-a mărturisit șefa de promoție (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: