Home / Administratie / Mai multe posturi de șefi din Poliție, conduse de interimari. IGPR urmează să le scoată la concurs

Mai multe posturi de șefi din Poliție, conduse de interimari. IGPR urmează să le scoată la concurs

Mai multe posturi de șefi din diverse structuri de poliție din județul nostru sunt ocupate în prezent de interimari, împuterniciți de șeful IPJ Vaslui să conducă respectivele servicii, birouri sau chiar unități de poliție, cum ar fi cele de la Vaslui, Bârlad și Huși. Toate aceste funcții de conducere urmează a fi scoase la concurs de Inspectoratul General al Poliției Române.

Pensionările din poliția vasluiană din ultimii ani își produc și în prezent efectele. În consecință, mai multe structuri sunt conduse de interimari întrucât, până în prezent, nu s-a organizat niciun fel de concurs pentru ocuparea acestora. Cele mai afectate sunt chiar polițiile municipale din cele trei orașe mari ale județului, acolo unde, de altfel, în ultima perioadă, s-au produs tot felul de permutări. Astfel, la comanda Poliției Municipale Vaslui a ajuns Ionel Nane, cel care a condus câteva luni bune Poliția Bârlad. Odată cu plecarea de pe această funcție, locul său a fost luat de către șeful Poliției Municipale Huși, Cătălin Bîgu, numit de șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Evident, pe postul lăsat liber a fost împuternicit un alt ofițer să conducă destinele poliției hușene, respectiv Liviu David, fostul adjunct a lui Bîgu. De asemenea, de un împuternicit este condusă și Poliția Orașului Murgeni, respectiv de Costel Vrabie.

”Toate posturile conduse de către persoane împuternicite urmează a fi scoase la concurs de către IGPR”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Situația este aceeași și la nivelul unor structuri din cadrul IPJ Vaslui, cum ar fi serviciile Rutier, condus de Sergiu Anton, și Logistic, la cârma căruia este împuternicit Mircea Iosip, și Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O femeie s-a dat drept șoferul accidentului învăluit în mister de la Roșiești. Un cititor Est News vine cu o dezvăluire șocantă

O femeie de 50 de ...

Concursul pentru încasatorii taxei de salubritate din Bârlad, o piatră de încercare chiar și pentru economiști

Exigență! Pentru că noul operator ...

Găgești: Investiții în educație, sănătate și infrastructură rutieră

Autoritățile locale modernizează comuna de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: