Google+
Home » Sport » Concursul de Streetball organizat de CS Sonicks Junior a făcut senzație la Bârlad

Concursul de Streetball organizat de CS Sonicks Junior a făcut senzație la Bârlad

Pentru a sărbători Ziua Copilului așa cum se cuvine CS Sonicks Junior Bârlad a organizat sâmbătă o competiție de streetball unică în județ, care i-a ținut cu sufletul la gură pe bârlădeni de dimineață până seara.

Evenimentul a adus la start 20 de echipe, dintre care 10 formate din copii de 9 – 11 ani și alte 10 cu membri de 12 – 14 ani. Au participat mai multe echipe din Bârlad, dar și CSM Huși, care a avut câte o echipă la fiecare categorie de vârstă. Aproximativ 80 de copii au avut șansa de a practica sportul pe care îl iubesc într-un cadru organizat, pe platoul central de lângă hotel.

Fiecare echipă a disputat inițial câte trei meciuri, după care au intrat în semifinale primele patru echipe. Echipele câștigătoare au disputat finala mare, iar cele care au pierdut au luptat pentru locul trei. Au avut loc meciuri extrem de disputate, diferența dintre trofeul de campioană și locul II fiind de doar un punct.

La categoria de vârstă 9 – 11 ani locul I a fost câștigat de CSM Huși, pe doi s-a clasat “Champions” și locul trei a revenit formației “Warriors”.

La 12 – 14 cea mai bună echipă a fost “Bulls”, urmată de CSM Huși și “Warriors Baschet”.

A fost organizat și un concurs de ștafetă, la care a participat câte un copil de la fiecare echipă. Câștigător a fost Andrei Poenescu, de la CS Sonicks Bârlad. La aruncări libere cel mai bun a fost Sabin Apetrei, tot de la CS Sonicks Bârlad.

Dragoș Viuleț, fost jucător al clubului CS Sonicks Junior Bârlad și actual jucător al clubului Steaua București a făcut o demonstrație și a câștigat concursul de Slam Dunk.

“Au fost echipe foarte bune și sunt foarte mulțumit de cum a decurs evenimentul. Mă bucur că sunt părinți copiii care își sprijină copiii să practice acest sport. Am fi putut avea mai multe echipe participante, au mai fost cereri de înscriere. Nu le-am putut onora însă pentru că ar fi trebuit să se dispute mai multe meciuri și acest lucru ducea la încă o zi de competiție. Le mulțumesc tuturor celor care au prezentat interes față de acest eveniment și care s-au implicat în organizare. Am primit sprijin și din partea Primăriei Bârlad și a Consiliului Local pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții cât mai bune“, a declarat pentru Est News Vlad Sîrbu, președintele clubului CS Sonicks Junior Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: