Home / Sport / FC Vulturești a obținut en – fanfare calificarea în finala Ligii a V-a

FC Vulturești a obținut en – fanfare calificarea în finala Ligii a V-a

FC Vulturești a învins ACS Moara Domnească și în returul din semifinalele Ligii a V-a, reușind să obțină calificarea în finală fără emoții. ACS Moara Domnească a dat o replică bună doar în prima parte, când a marcat de două ori. Dacă la pauză FC Vulturești avea avantaj minim, scor 3 – 2, în partea secundă a zburdat pe teren, marcând de alte cinci ori, fără a mai primi gol. S-a calificat astfel cu 12 – 4 la general, după ce în tur a învins cu 4 – 2.

Principalul marcator al celor de la FC Vulturești a fost Ionuț Pintilie, care a mai învins apărarea celor de la ACS Moara Domnească de patru ori, după ce în tur reușise o dublă. Au mai marcat pentru formația învingătoare Ștefan Mogâldea (o dublă), Marius Branca și Silviu Aipatioaie.

Cu cele patru goluri marcate în weekend Ionuț Pintilie a ajuns la 50 de goluri marcate în acest sezon. Dintre acestea 42 au fost marcate în campionat și opt în Cupă. Nu mai are cum să piardă titlul de golgheter, lăsându-l la mare distanță în urmă pe principalul contracandidat.

FC Vulturești este singura echipă neînvinsă până acum în județ, după 21 de victorii și trei egaluri. A reușit să se califice în ultimul act și în Cupa României, unde va da peste Flacăra Muntenii de Sus.

În finala Ligii a V-a va da piept cu FC Rapid Brodoc, care a câștigat cu 2 – 1 returul cu CS Victoria Muntenii de Jos, repetând scorul din tur și calificându-se cu 4 – 2 la general.

“Moara Domnească a început foarte bine meciul, dornică să demonstreze că au ajuns pe merit în semifinale. Ne-au condus cu 1 – 0 și 2 – 1, însă în cele din urmă experiența unora din jucătorii noștri, dublată de valoarea individuală și-au spus cuvântul. Nu va exista o favorită în finala cu Rapid Brodoc pentru că un astfel de meci are o încărcătură aparte și va fi diferit. Vom aborda însă partida pe cartea atacului pentru că asta ne caracterizează”, a declarat pentru Est News Ionuț Pintilie, golgheterul celor de la FC Vulturești.

FC Vulturești își propune o clasare în primele cinci la finalul sezonului următor din Liga a IV-a. A obținut deja promovarea, alături de finalista FC Rapid Brodoc. Acestora li se va alătura câștigătoarea din finala mică a Ligii a V-a. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: