Google+
Home » Sanatate » O femeie căzută în fața Primăriei Bârlad a stârnit panică printre trecători

O femeie căzută în fața Primăriei Bârlad a stârnit panică printre trecători

de Mihaela NICULESCU

Ieri dimineață, în jurul orei 10.00, o femeie căzută în fața Primăriei Bârlad a fost luată cu ambulanța, după ce un trecător a sunat la 112.

Ambulanța ajunsă la fața locului i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la Spitalul „Elena Beldiman”. Medicii de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) au constatat că femeia era o pacienta, în vârstă de 50 de ani, pe care o consultaseră dimineață, la ora 04.00, când a fost adusă tot cu ambulanța. Pacienta nu avea nimic organic, dar prezenta tulburări psihice. Medicii au investigat-o în prealabil, după care au dus-o în staționalul CPU, de unde însă a plecat fără să anunțe.

A mers pe străzile orașului și, ajunsă în fața Primăriei, s-a trântit pe trotuar, creând impresia celor din jur că a suferit o lipotimie sau un atac cerebral. Pacienta este domiciliată în Glăvănești, județul Bacău, și este înregistrată cu tulburări psihice la Psihiatrie. Scena pe care a creat-o astăzi nu este decât rezultatul unei tulburări de comportament, în contextul bolii mintale de care suferă.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: