Google+
Home » Administratie » S.O.S! O stradă din cartierul bârlădean Deal a devenit capcană pentru mașini și trecători

S.O.S! O stradă din cartierul bârlădean Deal a devenit capcană pentru mașini și trecători

de Mihaela NICULESCU

De mai multă vreme locuitorii de pe Aleea Paltin, din cartierul Deal, se confruntă cu o problemă pe care au sesizat-o recent online Primăriei Bârlad. O bucată de asfalt din capătul străzii a cedat din cauza ploilor iar suprafața de susținere s-a subțiat atât de mult încât a devenit o capcană care poate ceda oricând.

Deși cetățenii din zonă au informat Primăria despre problema lor, nimeni nu a citit mesajul și evident că nimeni nu a ajuns în zonă pentru a rezolva situația.

Am apelat la ziarul Est News pentru a atrage atenția autorității locale asupra unei probleme cu care cetățenii de pe strada mea se confruntă de mai mult timp și nu reușesc să se facă auziți. Pe strada pe care locuiesc gura de canalizare se afundă puțin câte puțin, pământul din jurul acesteia erodându-se serios. Coaja de asfalt a devenit destul de periculoasă și poate crăpa în orice clipă, devenind o capcană atât pentru mașini, cât și pentru trecători. Vecinii mei au mai astupat câte o gaură ivită în asfaltul din jurul căminului, dar la un interval de timp apare alta. Acum în asfalt și-a făcut apariția o gaură cu diametrul de circa 15 cm și sub aceasta s-a format o groapă de toată frumusețea, cu adâncimea de peste 1 metru. Nu știu ce să mai facem, dar mi-e frică să nu se întâmple un eveniment neplăcut înainte de a fi luate măsuri. Noi cei de pe stradă cunoaștem problema, dar nu și cei străini, care vin fie pe jos sau cu mașina”, a declarat pentru Est News Valentin Neagu, un bârlădean care locuiește pe strada cu pricina.

Acesta a mai spus că va face și o sesizare în scris, pe care o va depune la registratura Primăriei. Poate așa cineva se va sesiza și va veni să execute lucrări de reabilitare a tronsonului de stradă.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: