Home / Politic / Caragiale, unde ești? Pesediștii din județ, mobilizați într-o ședință de partid pentru mitingul de sâmbătă

Caragiale, unde ești? Pesediștii din județ, mobilizați într-o ședință de partid pentru mitingul de sâmbătă

Pesediștii din județ au fost chemați la o ședință ”fulger” de partid pentru a li se explica ce au de făcut pentru mitingul de sâmbătă seara, din București. Din raportările făcute de președinții de organizații, Vasluiul ar trebui să trimită spre Capitală nu mai puțin de 2.500-3.000 de membri de partid.

Mobilizare fără precedent la PSD Vaslui, pentru cel mai mare miting de susținere al actualului guvern. Președinții de organizații comunale și orășenești au fost mobilizați într-o ședință ”fulger” pentru a se ști pe ce se poate baza organizația județeană la protestul de sâmbătă seara, de la București.

Nu există o cifră stabilită. Fiecare își evaluează capacitățile. Din județul nostru vom putea duce, în condiții de deplină siguranță, aproximativ 2.500-3.000 de participanți”, susține președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Organizațiile comunale, cele mai multe, vor merge, în medie, cu câte unu-două microbuze de membri de partid, ceea ce înseamnă câte 20-40 de oameni. Cel puțin așa au raportat liderii locali, la ședința de partid. Evident, un număr mult mai mare de manifestanți vor fi mobilizați de la nivelul organizațiilor municipale. Însă, cea mai mare problemă rămâne, cel puțin din punct de vedere organizatoric, mijloacele de transport cu care pesediștii ar urma să se deplaseze la București.

În ceea ce privește motivul mitingului, Dumitru Buzatu are o explicație cel puțin hilară: ” Mitingul este îndreptat împotriva manierei abuzive de a determina căderea Guvernului prin diverse combinații ale președintelui Iohannis, ale opoziției și ale cozilor de topor care s-au autoevacuat din PSD pentru că au observat că nu există o perspectivă apropiată de a fi numiți șefi. Totodată, este o acțiune de sprijinire a guvernului pentru a pune în aplicare programul de guvernare. Oamenii nu așteaptă să fie distruse majoritățile parlamentare, ci își doresc o evoluție pozitivă a veniturilor lor, a economiei, a cadrului democratic”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua ...

Elevii bârlădeni au cele mai mici burse din țară! Boroș spune că nu sunt bani pentru majorarea cuantumului burselor școlare

Discuții aprinse, pe tema burselor ...

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: