Google+
Home » Administratie » SC Reiser SA Bârlad lucrează la încropirea unei parcări, prin extinderea trotuarului pe strada Mihail Kogălniceanu

SC Reiser SA Bârlad lucrează la încropirea unei parcări, prin extinderea trotuarului pe strada Mihail Kogălniceanu

de Mihaela NICULESCU

Cu toate că au fost prinse în bugetul acestui an realizarea a două parcări, până la acest moment totul a rămas la stadiul de teorie. În schimb, de câteva zile se lucrează la extinderea trotuarului cu rol de parcare pe strada Mihail Kogălniceanu. S.C Reiser a demarat lucrările de amenajare a unei semiparcări în fața Centrului de Transfuzii, cu o capacitate de 10 – 12 locuri. S-a turnat asfaltul, se reface trotuarul și se ridică borduri de o parte și alta a străzii.

Este prima extindere de trotuar cu rol de parcare pe care o executăm în acest an, după ce în 2017 am mai lucrat la trei – patru astfel de amenajări. Este o investiție binevenită, care include nu doar asfaltarea locului pentru parcare, ci și extinderea trotuarelor ce flanchează strada. Sperăm să finalizăm lucrarea în 10 zile”, a declarat pentru Est News Adriana Ursu, directorul S.C Reiser S.A.

Așadar, riveranii dar și donatorii care vin cu mașina la Centrul de Transfuzii își vor putea parca, în curând, automobilele într-un loc sigur, într-o parcare asfaltată, descongestionându-se astfel puțin zona, destul de aglomerată de mașinile parcate aproape la întâmplare.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: