Google+
Home » Politic » ALDE Vaslui, ”forțat” să scoată din iarbă verde o sută de protestatari pentru mitingul PSD de sâmbătă din București

ALDE Vaslui, ”forțat” să scoată din iarbă verde o sută de protestatari pentru mitingul PSD de sâmbătă din București

Filiala județeană Vaslui a Alianței Liberalilor și Democraților va trebui să ducă o sută de protestatari la mitingul de sâmbătă seara din Capitală organizat de către PSD. Misiunea nu este prea ușoară pentru partenerii de guvernare a social-democraților de la noi din județ, în condițiile în care nu prea se mai găsesc microbuze sau autobuze disponibile cu care să facă deplasarea la București.

Misiune grea pentru oamenii lui Tăriceanu din județul nostru, care au sarcina de a mobiliza un număr important de oameni pentru mitingul de sâmbătă seara din Capitală. Tema le-a fost transmisă prin e-mail șefilor de filială din fiecare județ, Vasluiului revenindu-i ”suma” fixă de o sută de membri de partid. Problema cea mare care o vor avea cei de la ALDE va fi găsirea unor mijloace de transport în comun. Și asta după ce microbuzele și autobuzele existente la firmele de transport din județ au fost deja ”amanetate” de către cei de la PSD, care vor trebui să ducă la București în jur de 3.000 de protestatari.

”Nu se pune problema să nu ajungem la miting cu numărul de oameni solicitat. Cel mai probabil ne vom deplasa cu autoturismele personale astfel încât să fim la ora și locul stabilit”, ne-a declarat președintele Organizației Județene Vaslui a ALDE, Sorin Braniște.

Mitingul de susținere al actualului guvern se va desfășura sâmbătă seara, de la ora 20, în Piața Victoriei din Capitală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: