Google+
Home » Social » Bărbat din Voinești, mutilat de propriul cal

Bărbat din Voinești, mutilat de propriul cal

de Crina BUTA

Scene de groază, marți seară, când un bărbat în vârstă de 50 de ani din satul Mărășești, comuna Voinești, a fost mușcat de față apoi călcat în picioare de propriul său cal.

Nu se știe exact de la ce s-a enervat atât de tare calul pe stăpânul său, încât să îl muște de obraz, apoi să îl trântească la pământ, călcându-l și lovindu-l cu copitele. Un consătean l-a văzut pe bărbat culcat la pământ și plin de sânge și a sunat imediat la 112.

„Un echipaj de la ambulanță s-a deplasat în Mărășești, găsind un bărbat mușcat si călcat de calul său. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de urgență «Elena Beldiman» Bârlad”, a declarat, pentru Est News, Aurora Popa, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Bărbatul a suferit fracturi destul de grave la o mână și un picior. A intrat de urgență în operație, medicii încercând să îi salveze antebrațul și vasele de sânge care au fost foarte afectate.

„În jurul orei 18:30 a fost adus cu ambulanța un bărbat care prezenta plăgi mușcate și leziuni traumatice la un antebraț și un picior. Pacientul a fost băgat în operație. I s-a montat o tijă exterioară la antebraț și va fi ținut sub observație o vreme, după care va fi nevoie de o nouă operație”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: