Google+
Home » Justitie » Încă o victimă pe ”strada accidentelor” din sudul Bârladului: copil de 9 ani, lovit pe trecerea de pietoni

Încă o victimă pe ”strada accidentelor” din sudul Bârladului: copil de 9 ani, lovit pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de 9 ani a fost luat în plin pe trecerea de pietoni din zona Confecții, marți după-amiază de către un șofer în vârstă de 30 de ani.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție și ambulanță, copilul fiind transportat la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. Din fericire, în afară de un șoc post traumatic, băiatul nu a avut de suferit, medicii permițând externarea imediat după consultul medical.

„ Un bărbat în vârstă de 30 de ani a accidentat pe trecerea de pietoni un copil în vârstă de 9 ani. Șoferul a fost testat cu aparatul pentru depistarea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa”, a declarat, pentru Est News, Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție

Segmentul din Bulevardul Republicii, cuprins între intersecția de la Cerbul de Aur și cea de la fabrica de confecții este renumit în oraș pentru multitudinea de accidente rutiere care se petrec aici. Accidentul de alaltăieri este al doilea din ultima lună, iar în medie, la fiecare jumătate de an, pe trecerile de pietoni de pe această stradă au loc astfel de evenimente rutiere. Pericolul este cu atât mai mare cu cât parcarea autoturismelor se face foarte aproape de treceri, iar lipsa semaforizării își spune cuvântul din plin. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: