Home / Sport / LPS Vaslui și Handbal Kids Joy Vaslui au fost medaliate cu aur la Festivalul Național de Minihandbal

LPS Vaslui și Handbal Kids Joy Vaslui au fost medaliate cu aur la Festivalul Național de Minihandbal

Micii handbaliști de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui și handbal Kids Joy Vaslui au participat la sfârșitul săptămânii trecute la Festivalul Național de Minihandbal, la finalul căruia au primit medalii de aur, diplome și tricouri. Premiile le-au fost acordate de către Aurel Oroian (coordonatorul centrului de copii și juniori de la Turda), Alexandru Dia (antrenor federal) și Cristian Matei (primarul orașului Turda).

Evenimentul organizat de FRH în colaborare cu Primăria Turda și clubul Potaissa Turda a avut caracter amical, fiecare din cele 16 echipe participante fiind declarată câștigătoare. Terenul sălii de sport ”George Barițiu” din Turda a fost împărțit în trei, astfel încât șase echipe s-au aflat în aceleași timp pe teren.

LPS Vaslui, pregătită de Liviu Gugleș, a fost foarte aproape de a avea un parcurs perfect. A avut victorii pe linie în prima zi de competiție, învingând pe rând pe TEC București, CSM Reșița, Târgu Mureș și CSȘ Caracal. A doua zi a obținut alte două succese, împotriva celor de la LPS Oradea și Juniorul Ploiești. Singura înfrângere suferită a venit în fața celor de la CSU Suceava, la un gol distanță.

“Scopul evenimentului a fost de a oferi copiilor cadou de ziua lor bucuria de a juca sportul pe care îl iubesc într-un cadru organizat. Au fost jocuri extrem de disputate și foarte spectaculoase. S-au înscris foarte multe goluri, dat fiind faptul că s-a jucat pe teren redus. Toate echipele au avut copii bine instruiți care ar putea face pasul spre handbalul de performanță. Felicit profesorii pentru munca depusă și jocul prestat de echipele pe care le pregătesc”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, antrenor la LPS Vaslui.

Handbal Kids Joy Vaslui a avut și ea prestații deosebite în meciurile disputate cu CSS Târgoviste, LPS Timisoara, CSM Bucuresti, CSM Progresul Bãilesti, Liceul “Liviu Rebreanu” Turda, Transilvania Brașov si Happy Kids Medgidia. Puștii antrenați de Sebastian Hagiu, Marius Pãcuraru, Andreea Arsene si Marius Grãdinaru au fãcut o impresie foarte bunã și au arătat că merită să fie printre cele mai competitive echipe la acest nivel de vârstă.

“Prima medalie de aur pentru ACS Handbal Kids Joy Vaslui după doi ani de la înființare. Cei mai talentați copii ai noștri s-au mobilizat încă o dată exemplar și ne-au oferit un spectacol handbalistic. Îi felicit și aștept cât mai multe medalii colorate în galben”, a declarat Sebastian Hagiu, antrenor la Handbal Kids Joy Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: