Google+
Home » Sport » Alexandru Bădiț și Vlăduț Dudău au făcut senzație în tricoul echipei naționale, care a câștigat autoritar in fața Republicii Moldova

Alexandru Bădiț și Vlăduț Dudău au făcut senzație în tricoul echipei naționale, care a câștigat autoritar in fața Republicii Moldova

Vasluienii Alexandru Bădiț și Vlăduț Dudău (Internazionale Traian Vaslui) au evoluat pentru echipa națională de futsal U19, în victoria obținută împotriva echipei similare a Moldovei, scor 9 – 1 (3 – 0). Alexandru Bădit a purtat banderola de căpitan, în timp ce Vlăduț Dudău a marcat un gol.

Ceilalți marcatori ai României sunt Robert Crișan, Darius Nastai (de două ori), Andrei Ghiuță (de două ori), Matei Boșneagă, Bogdan Pieptea și Sergiu Gavrilă.

„Un meci bun făcut de echipa noastră, un rezultat care ne dă speranțe pentru viitor și o evoluție care dă încredere celor care au bifat prima convocare la națională cu această ocazie. Ne aflăm la final de sezon în țară, dar, cu toate acestea, băieții au arătat prospețime, poftă de joc, ambiție”, a spus, pentru www.frf.ro, Endre Kacso, antrenorul naționalei U19 a României. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: