Google+
Home » Administratie » Elevii de clasa a VIII-a din Coroiești erau să rateze Evaluarea Națională din cauza șoferului de microbuz școlar

Elevii de clasa a VIII-a din Coroiești erau să rateze Evaluarea Națională din cauza șoferului de microbuz școlar

15 elevi dintr-o comună din Vaslui erau să rateze Evaluarea Națională pentru că șoferul microbuzului s-a trezit târziu.

Elevii de clasa a VIII-a din Coroiești care au susținut, astăzi, prima probă a Evaluării Naționale erau să rateze examenul din cauza conducătorului microbuzului școlar care trebuia să-i transporte la centrul de examen. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui susțin că șoferul s-a trezit târziu dimineață astfel încât elevii au ajuns cu doare zece minute înainte de începerea examenului.

Situație inedită în județul nostru după ce 15 elevi de clasa a VIII-a de la Școala Coroiești erau pe punctul să rateze primul examen al Evaluării Naționale din cauza șoferului de microbuz școlar. Bărbatul s-a trezit târziu în această dimineață astfel încât nu a mai reușit să ajungă la timp cu elevii la centrul de evaluare din Bârlad, respectiv ora 8.30, așa cum prevede metodologia, acolo unde trebuiau să susțină proba scrisă la română. Elevii au intrat în sălile de clasă la ora 8.50.

”Cel mai important este că elevii au ajuns înainte de ora 9.00, atunci când începe examenul, altfel l-ar fi ratat. Vinovat este șoferului microbuzului școlar, care s-a trezit târziu în această dimineață (n.red-luni) pentru a prelua elevii din Coroiești și satele în care se află școli de structură”, ne-a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

La nivelul județului nostru, s-au înscris pentru examenul de Evaluare Națională un număr de 3.512 elevi, doi dintre aceștia urmând să susțină cele două probe în alte județe pe motiv că sunt internați în spital. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: