Google+
Home » Sport » Primarul Pavăl schimbă foaia: schimbări majore la Handbal Club Vaslui

Primarul Pavăl schimbă foaia: schimbări majore la Handbal Club Vaslui

Clubul de Handbal HC Vaslui va suferi modificări majorări din noul an competițional, de la ceea ce înseamnă concepția organizării activităților până la personalul de conducere. Schimbările au fost anunțate de primarul Vasile Pavăl, odată cu înființarea Clubului Sportiv Municipal Vaslui, edilul considerând că ”banul public trebuie cheltuit cu responsabilitate”.

Dolce vita” de la Handbal Club Vaslui s-a cam terminat. Cel puțin acesta a fost mesajul transmis de primarul Vasile Pavăl, după ce formația noastră s-a salvat în extremis de la retrogradare în liga secundă. Mai mult decât atât, noua entitate creată de autorități, Club Sportiv Municipal Vaslui, își va intra pe deplin în atribuții.

Vor fi schimbări majore la HC Vaslui, atât în ceea ce privește concepție cât și personalul de conducere. Banul public trebuie cheltuit cu responsabilitate. Vorbele sunt de prisos. Toată lumea va trebui să respecte un program, să facă performanță și să poarte cu mândrie tricoul lui HC Vaslui. Pe zona de sport, m-am cam săturat de povești”, ne-a declarat primarul Vasile Pavăl. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: