Google+
Home » Sanatate » Din această săptămână, se fac encefalografii și la CARP Bârlad

Din această săptămână, se fac encefalografii și la CARP Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Începând de vineri, 15 iunie, bârlădenii vor putea face encefalografii la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad. Aparatura performantă a fost deja montată și va fi exploatată de un medic specializat în neuropsihiatrie pediatrică.

Membrii CARP vor plăti doar 60 de lei pentru această investigație, în timp ce restul pacienților vor achita 100 lei. Cei care au nevoie de encefalografii se pot programa de pe 15 iunie.

Tot la CARP s-a deschis recent și un cabinet pentru consultații în domeniul psihiatrie pediatrică. Această oportunitate a fost creată în primul rând pentru copiii membrilor asociației. În acest caz, programările se fac la numărul de telefon 0746306417, în zilele de luni, miercuri și sâmbătă.

Pe lângă interesul pe care conducerea casei l-a manifestat față de copiii membrilor CARP, dar și față de ceilalți copii din oraș, prin cele două servicii medicale oferite de CARP asociația noastră dorește să economisească timpul petrecut de pacienți în spital, unde, de regulă, este destul de aglomerat”, a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: