Home / Administratie / Primăria Vaslui va prelua fosta unitate militară din municipiu

Primăria Vaslui va prelua fosta unitate militară din municipiu

Primăria Vaslui va definitiva în cursul acestei săptămâni documentele privind preluarea fostei unități militare din municipiul reședință, după mai mulți ani de când municipalitatea a cerut să preia clădirea respectivă și terenul aferent.

Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, preluarea fostei unități militare s-a tergiversat foarte mult din cauza autorităților centrale cu atribuții în domeniu, lucru care a afectat demararea proiectelor de investiții ale primăriei în zonă.

“Săptămâna aceasta vom prelua în sfârșit fosta unitate militară. De ani de zile ne chinuim să facem acest lucru și iată că am reușit. Am atras atenția în repetate rânduri și nu înțeleg de ce această preluare a fost atât de mult tergiversată. Noi avem un amplu proiect de investiții în zona fostei unități militare, care ar fi putut să fie deja demarat la momentul de față, dacă procesul de preluare nu ar fi fost atât de anevoios”, a declarat ieri Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

În zona fostei unități militare, care este dezafectată de mai mulți ani de zile, primăria intenționează să amenajeze locuințe sociale, dar și centre de specialitate pentru diverse categorii de asistați social, spații de odihnă și agrement și terenuri de sport. Totodată, se are în vedere deschiderea unei grădini botanice. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Consiliul Local Vaslui votează în această săptămână bugetul general pe anul 2020

Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020 prevede la capitolul ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

Modernizarea străzii Decebal va intra în execuție din a doua jumătate a acestui an

Primăria Vaslui va începe în cursul acestui an lucrările ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: