Google+
Home » Justitie » Anchetă la Poliția Locală Vaslui după ce un angajat a avariat o autospecială a instituției

Anchetă la Poliția Locală Vaslui după ce un angajat a avariat o autospecială a instituției

Conducerea Poliției Locale Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce un polițist local a provocat un accident rutier cu mașina de serviciu, în urma căruia autoutilitara a fost avariată.

Potrivit șefului Poliției Locale Vaslui, Sorin Catană, polițistul aflat la volanul mașinii nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism tip taxi ce staționase și l-a lovit din spate.

„Impactul nu a fost unul foarte puternic, dar avariile la mașina condusă de polițistul local au fost cauzate de faptul că autoturismul staționat era dotat cu un cui de remorcare. La nivelul instituției a fost declanșată o cercetare administrativă, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Nu s-au întrunit elemente pentru sancționarea polițistului local, dar el va suporta costurile legate de reparația mașinii avariate”, a declarat ieri Sorin Catană.

În urma accidentului în care a fost implicată autoutilitara Poliției Locale, conducătorii auto au făcut o înțelegere amiabilă, incidentul nefiind raportat la Poliția Ruteră. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: