Google+
Home » Administratie » Finanțele Publice Vaslui îi cheamă iar pe contribuabili la discuții

Finanțele Publice Vaslui îi cheamă iar pe contribuabili la discuții

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui (AJFP) găzduiește luni, 18 iunie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii din județ. Evenimentul va avea loc în sala de ședințe din incinta instituției, la etajul II.

Vasluienii vor primi clarificări și îndrumări referitoare la aplicarea legislației în domeniul fiscal. Astfel, vor fi prezentate următoarele subiecte: noul mecanism fiscal privind impozitul pe venit, CAS și CASS; informații cu privire la modul de completare pe suport hârtie sau în format electronic a Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice; transmiterea Declaratiei Unice prin mijloace electronice de transmitere la distanță; înregistrarea in Spațiul Privat Virtual potrivit OMF nr.660/2017; servicii oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligațiilor fiscale.

Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile de pe site-ul anaf aici, sau prin intermediul Call Center-ului, apelând numărul de telefon + 4 031.403.91.60.

Pentru a participa la întâlnirile organizate de noi contribuabilii se pot programa prin intermediul ,«Formularului de asistență» de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală”, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: