Home / Social / O fată de 11 ani din Bălteni, căutată de zeci de oameni, după ce lăsat un bilet de adio și a dispărut de la domiciliu

O fată de 11 ani din Bălteni, căutată de zeci de oameni, după ce lăsat un bilet de adio și a dispărut de la domiciliu

O fată de 11 de ani, din Bălteni, este căutată de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici, după ce a dispărut de acasă în cursul nopții de marți. Abandonată de către mama sa, o femeie din Republica Moldova, copila, care avea grijă acum și de cei doi frați ai săi de doi și nouă ani, a lăsat un bilet de adio în care le transmite părinților că o să plângă la mormântul său.

Stare de alertă în județ, după ce o copilă de 11 ani a lăsat un bilet de adio și a dispărut de la domiciliu. Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici, coordonați de către prefectul județului, desfășoară căutări în zona localității Bălteni, acolo unde fata locuiește împreună cu tatăl său și cei doi frați de doi și nouă ani de care avea grijă după plecarea mamei sale de acasă. Tatăl fetei a spus polițiștilor că fiica sa s-a culcat în cursul serii de marți, în jurul orei 20.30, împreună cu cei doi frați ai săi, iar puțin după miezul nopții a constatat lipsa acesteia.

După dispariție, în locuință a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei sale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În biletul de adio lăsat în casă, copila le transmite părinților că o să vină să plângă la mormântul său, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul celor care desfășoară activități de căutare. Din câte se pare, fata este afectată de plecarea mamei sale, o femeie din Republica Moldova, care și-a abandonat cei trei copii încă de pe 4 iunie. Atunci, femeia i-a transmis soțului său că nu va mai reveni după ce bărbatul o mai adusese odată acasă din țara vecină. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: