Google+
Home » Social » Vasluienii care doresc un loc de muncă în străinătate pot alege Olanda. Iată ce salarii sunt oferite!

Vasluienii care doresc un loc de muncă în străinătate pot alege Olanda. Iată ce salarii sunt oferite!

O companie alimentară angajează, până pe 31 iulie, 30 de lucrători în bucătărie, 30 de muncitori necalificați, 30 de manipulanți și 30 de stivuitoriști.

Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria B, să vorbească engleza (nivel satisfăcător) și să nu aibă contraindicații de a lucra la temperaturi scăzute. Salariul este de circa 10 euro brut/oră Se oferă cazare contra sumei de 84 euro/săptămână și asigurare medicală plătită 22,14 euro/săptămână. Se lucrează în jur de 40 de ore pe săptămână, iar durata contractului este de șase luni.

În sectorul care produce mâncare gata preparată și salate vor lucra cei care vor fi angajați ca lucrători în bucătărie. Sarcinile includ cântărirea și ambalarea în cutii de prânz pe o linie de producție a legumelor, orezului, pastelor și a puiului marinat.

Muncitorii necalificați vor lucra în localitatea Flevoland la prelucrarea și ambalarea cărnii de pasăre. Vor fileta, cântări și ambala diferite părți ale cărnii de pasăre în cutii pe o linie de producție. Candidații trebuie să aibă îndemânare și să fie motivați pentru a presta o muncă de calitate.

Cei 30 de manipulanți se vor ocupa de colectarea comenzilor utilizând căști și scanner. Prin căști se obține numărul produsului, numele și locația articolului, apoi produsul trebuie să fie găsit în depozit și scanat. După scanare se pune pe palet.

Stivuitoriștii se vor ocupa de încărcarea și descărcarea mărfurilor. Mai precis se vor ocupa de stabilirea comenzilor în locurile corecte, vor urmări stocurile, se vor ocupa de controlul zilnic al echipamentelor, vor avea responsabilitatea utilajului pe care-l au și vor acorda ajutor în caz de necesitate pentru încărcarea și descărcarea manuală a mărfurilor și utilizarea scanerului.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: