Google+
Home » Invatamant » Elevii de la LMK Vaslui și Gimnaziul ”Cuza Vodă” Huși, cei mai pricepuți sanitari din județ

Elevii de la LMK Vaslui și Gimnaziul ”Cuza Vodă” Huși, cei mai pricepuți sanitari din județ

Elevii de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui și Școala Gimnazială ”Cuza Vodă” Huși au demonstrat că sunt cei mai pricepuți sanitari din județ. La concursul desfășurat sub patronajul Societății Naționale de Cruce Roșie România au participat opt echipaje de la tot atâtea școli și licee din județ.

Prezență numeroasă în acest an la faza județeană a Concursului Național ”Sanitarii pricepuți”. Nu mai puțin de patru echipaje de gimnaziu și patru de liceu s-au înscris în concursul desfășurat, ca de fiecare dată, sub patronajul Societății Naționale de Cruce Roșie România. Locul de desfășurare al întrecerii a fost sala de sport a Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui.

”Fiecare dintre cele opt echipaje, în funcție de categoria de vârstă la care a participat, respectiv gimnaziu sau liceu, a susținut două probe, una teoretică și una practică. Organizare concursului a fost posibilă prin implicarea coordonatorilor Carmen Carp si Viorel Gologan, de la Filiala Județeană Crucea Roșie Vaslui, precum și a juriului format din dr. Bogdan Ignătescu (președinte) și membrii Alina Manolache (Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui) și Ionică Ciobanu, voluntar la Crucea Roșie, toți fiind și formatori de prim-ajutor”, ne-a declarat președintele Filialei Vaslui de Cruce Roșie, Valeriu Caragață.

După parcurgerea probelor de concurs, ordinea în clasament la categoria ”licee” a fost următoarea: Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui (I), Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” Bârlad (II), Liceul Teoretic ,,Cuza Vodă” Huși (III) și Liceul Tehnologic ,,Petru Rareș” Bârlad (IV). La gimnazii, ordinea a fost următoarea: Școala ,,Cuza Vodă” Huși (I), Școala ,,Constantin Parfene” Vaslui (II), Școala ,,Elena Cuza” Vaslui (III) și Școala ,,Dimitrie Cantemir” Vaslui (IV). Primele trei clasate din fiecare categorie de participanți au primit diplome si trofee, urmând ca cele două echipaje clasate pe locul I să meargă la etapa națională. (Ionut PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: