Google+
Home » Sport » Gigi Becali îl vrea pe bârlădeanul Andrei Ciobanu la FCSB

Gigi Becali îl vrea pe bârlădeanul Andrei Ciobanu la FCSB

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a declarat că este dispus să-l dea pe atacantul Denis Alibec, 27 de ani, la FC Viitorul, dacă echipa lui Gică Hagi îi dă un jucător la schimb, nominalizându-l printre alții și pe bârlădeanul Andrei Ciobanu.

„Nu e plauzibil să-l împrumut pe Alibec la Viitorul. Am ofertă să-l împrumut în alte părți, dar vreau să iau bani pe el. Nu cred că Viitorul poate să-i dea 20.000 de euro pe lună. Cred că nici Gică Hagi nu-l vrea. El promovează tineri pe care să câștige bani. Sa mi-l dea pe Cicâldău sau Ciobanu și-l dau pe Alibec. Sau pe Mățan. Da, sunt de acord cu schimb definitiv. Dar nu cred că Hagi ar fi de acord”, a declarat ieri Gigi Becali la TV Pro X.

Viitorul nu este de acord cu propunerea lui Becali

Cristi Bivolaru, președintele fostei campioană, nu crede în această posibilitate și explică de ce.

„Deși îl poți acuza de multe ori pe Gigi Becali că ce visează noaptea el spune ziua, totuși de această dată acest om are dreptate. Nu ne putem lega la cap cu Denis Alibec mai ales să el are și un contract de 20.000 de euro pe lună. Noi la echipă la Viitorul avem o altă politică salarială față de ce se întâmplă la FCSB. Alibec a mai fost la noi și mai mult ca sigur nu se pune problema să îl aducem pe Denis la Viitorul Constanța. Însă eu cred că nici el nu își dorește să mai joace în Liga 1, deoarece mai mult ca sigur vrea să prindă un contract în această vară la o echipă din străinătate”, a spus Bivolaru pentru Fanatik.

Faptul că Andrei Ciobanu a intrat pe radarul unei formații cu pretenții în Liga I, dar și în cupele europene e un semn că talentul acestuia se vede și cu siguranță într-un viitor cât de apropiat ori va deveni titular incontestabil la Viitorul Constanța, ori va prinde un transfer la o echipă mai puternică, fie în țară, fie în străinătate. Bârlădeanul are doar 20 de ani și este cotat de transfermarkt, site care apreciază valoarea fotbaliștilor din toată lumea, la 225.000 de euro.

Andrei Ciobanu și-a început cariera de fotbalist la Bârlad, sub îndrumarea lui Virgil Grigoraș. S-a transferat apoi când avea 10 ani la Sporting Club Vaslui, unde a jucat sub comanda lui Cătălin Grigore. Ulterior a plecat cu echipa FC Vaslui la Cupa Hagi Danone disputată la Suceava, unde a fost desemnat golgheterul competiției, motiv pentru care a intrat în atenția Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța. În 2017 a devenit primul bârlădean care a cucerit titlul de campion al Ligii I cu Viitorul Constanța. A fost apogeul unei cariere frumoase, cu titluri pe bandă rulantă de când a ajuns la Academia “Gheorghe Hagi”. Sezonul trecut a jucat de 18 ori pentru FC Viitorul. În sezonul regulat al Ligii I a prins nouă meciuri și a marcat două goluri, unul dintre el fiind decisiv pentru obținerea celor trei puncte cu FC Botoșani. A primit credit și în play-off, unde a mai evoluat de șapte ori. În Cupă a fost integralist de două ori, cu Școlar Reșița și FC Botoșani. (George PROCA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: